Sponsoren

Op deze pagina krijg je meer informatie over onze sponsoren en welke voordelen er zijn voor jou als lid!

Wil jij graag in contact komen met een bedrijf voor eventuele stage of werkplekken? Stuur dan een mail naar extern.commissaris@omniabeta.nl

Ready to schoolWil jij een flexibele bijbaan in het onderwijs? Dan is dit iets voor jou! Ready to school creëert een inspirerende studieomgeving voor jongeren tussen de 10 en 20 jaar. Bij Ready to school leren ze studievaardigheden, krijgen ze inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling, weten ze wat ze kunnen, ontdekken ze waar ze beter in worden en worden ze bovenal uitgedaagd op een manier die bij ze past. Als je via ons hier gaat werken krijgt de vereniging 5% van de loonkosten als sponsorgeld!

Naar de website

Fontys
De Fontys is de hogeschool welke Omnia Bèta haar huis noemt. Onze educatieve activiteiten worden hier vaak gegeven. Zonder FLOT zouden wij niet bestaan. Wij zijn dan ook ontzettend trots om een deel te zijn van de FLOT gemeenschap.

Naar de website

L!VE Pianobar
De L!VE Pianobar is onze stamkroeg waar de meeste feestgelegenheden zullen zijn. Alle leden krijgen op vertoon van een ledenpas korting op bier, fris, wijn en mix van maandag t/m donderdag!

Naar de website

Studystore
Bij Studystore kan je boeken voor je studie kopen met korting vanuit de vereniging. Daarbij krijgt de vereniging ook nog eens 2% van het totaalbedrag als sponsorgeld. Met dit geld kunnen wij weer leuke activiteiten organiseren! Klik hier om boeken te kopen met korting. Wil je de website van StudyStore bezoeken? Klik dan hier.

Naar de website

Bruin KafeeBruin Kafee bevindt zich op het Piusplein in Tilburg. Je kunt er terecht voor feesten en borrels! Of ga lekker zitten en vraag naar de kaart voor de culinaire Bruin Kafee gerechten. Alles is mogelijk! Bij bewijs van lidmaatschappij krijg je na meerdere consumpties een gratis bittergarnituur! Ook kun je bij oproep komen helpen met het opbouwen van activiteiten zoals o.a. de kermis en krijg je hapjes en drankjes van het huis.

Naar de website

Tandem StudiebegeleidingMeer dan een steuntje in de rug! Tandem help leerlingen met hoe je moet leren, vakspecifiek inhoudelijk, examentrainingen en nog veel meer. Ga aan de slag met inval van docenten, leerlingen helpen met jouw vak of helpen leren leren en plannen.

Lijkt jou dit wat? Neem dan vooral een kijkje op hun site en verdien er een leuk zakcentje mee waarbij je ook nog eens groeit als toekomstige docent! Mocht je hiermee aan de slag willen, vergeet dan niet aan te geven dat je van Omnia Bèta bent.

Naar de website

DOEN HorecaWil jij een flexibele baan in de horeca? Dan is dit iets voor jou! Als jij via ons gaat werken krijgen wij sponsorgeld vanuit DOEN Horeca!

Naar de website

Inschrijven