Nieuws

Omnia Bèta nieuws

05-05-2022 - De galafotos zijn er!


De fotos van het gala zijn nu te bekijken! De meeste fotos van Omnnia-leden en het gala zijn te vinden via de website, klik hier om ze te bekijken! Alle andere fotos zijn hier te vinden.
16-03-2022 - Halfjaarskorting!


Er is nu 40% korting op het Omnia-lidmaatschap! Klik om lid te worden!
28-2-2022 - Nieuwe Merchandise!


Er is nieuwe merchandise! Er zijn nieuwe hoodies, vesten, shirts en nog meer onderweg. Wil jij graag een van deze items bezitten? Dat kan!

Plaats je bestelling in de webshop!
21-1-2022 - Instagram series
Op instagram zijn er verschillende series gestart! De series zullen toegelicht worden.

Zo hebben we Omnia Bètar leren kennen waarbij we jullie kennis laten maken met de commissieleden! Hierbij worden in de InstagramStories vragen gesteld over de commissieleden. Uiteindelijk kun je met die vragen een prijs winnen!

Daarnaast zullen we tweewekelijks een post doen afkomstig van de serie Throwback Thursday. Hierin zullen we terugblikken op activiteiten die georganiseerd zijn door Omnia.

Verder hebben we nog Sunday Funday, dit is een post waarin we leuke/grappige/interessante dingen delen die te maken hebben met Fontys, het onderwijs of Omnia! Als je zelf leuke ideeën memes of ander materiaal hebt, deel dat vooral met ons!

Het zou super leuk zijn als je ons volgt! Onze instagram-naam is omniabeta. Neem vooral een kijkje!

Extern nieuws

8-3-2022 - Studentwelzijnscoaches
De coronacrisis heeft veel mensen in Nederland laten beseffen dat ons leven niet vanzelfsprekend is. We weten nu allemaal weer dat we kwetsbaar zijn, in onze fysieke en mentale gezondheid. Doordat het onderwijs lange tijd digitaal moest plaatsvinden en je dus niet naar school kon om medestudenten te ontmoeten, kan het zijn dat je tekort bent gekomen in de menselijke behoefte aan sociaal contact.

FLOT heeft gemerkt dat de coronaepidemie voor onze studenten niet gemakkelijk is geweest. Daarom zijn er twee student-coaches aangesteld; Kelly Kuijpers en Karin Verouden. Zij gaan graag met jou in gesprek, om te luisteren, om je support te geven, mee te denken over jouw studievoortgang en om je eventueel via activiteiten in contact te brengen met andere studenten.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Klik dan hier om hun brief te lezen en om met hen in contact te komen.
2-2-2022 - Leenstelsel compensatie #nietmijnschuld
De studenten uit het leenstelsel zijn flink de dupe van het experiment. De basisbeurs komt terug maar de compensatie voor de pechgeneratie zal niet meer dan 1000 euro zijn. Dit is niet eerlijk en daarom kunnen wij onze stem laten horen!

Teken de petitie waarbij we een volledige compensatie eisen! Klik hier om de petitie te ondertekenen. Je kan ook mee demonstreren a.s. zaterdag 5 februari om 13:00 uur op het museumplein in Amsterdam!
20-1-2022 - Input cao VO 2022
De vakbonden staan aan de vooravond van een onderhandelingstraject over een nieuwe cao voor het voortgezet onderwijs. De gezamenlijke bonden (AOb, CNV Onderwijs, FNV O&O en FvOv) willen graag jouw input meenemen in de onderhandelingen! Klik hier om de vragenlijst te starten.
19-1-2022 - Nationale Studenten Enquête (NSE)
Help toekomstige (FLOT-)studenten door jouw bevindingen te delen over je opleiding! Laat weten waarom zij ook de lerarenopleiding bij ons moeten volgen! Klik hier om de vragenlijst te starten. Er zijn mooie prijzen te winnen!

Inschrijven