Sponsoren

Wil jij graag in contact komen met een bedrijf voor eventuele stage of werkplekken?

Stuur dan een mail naar extern.commissaris@omniabeta.nl

Ready to schoolReady to school creƫert een inspirerende studieomgeving voor jongeren tussen de 10 en 20 jaar. Bij Ready to school leren ze studievaardigheden, krijgen ze inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling, weten ze wat ze kunnen, ontdekken ze waar ze beter in worden en worden ze bovenal uitgedaagd op een manier die bij ze past.

Naar de website

Fontys
De Fontys is de hogeschool welke Omnia Beta haar huis noemt. Onze educatieve activiteiten worden hier vaak gegeven. Zonder de FLOT zou Omnia niet bestaan. Wij zijn dan ook ontzettend trots om een deel te zijn van de FLOT gemeenschap.

Naar de website

L!VE Pianobar
Live is onze stamkroeg waar de meeste feestgelegenheden zullen zijn. Alle leden krijgen op vertoon van een ledenpas korting op bier, fris, wijn en mix.

Naar de website

Studystore
Bij Studystore kan je boeken voor je studie kopen met korting vanuit Omnia. Klik hier om boeken te kopen met korting. Wil je de website van StudyStore bezoeken? Klik dan hier.

Naar de website

Bruin KafeeBruin Kafee bevindt zich op het Piusplein in Tilburg. Je kunt er terecht voor feesten, kom binnen en vraag naar de mogelijkheden, zowel voor een borrel als diner, alles is mogelijk! Of ga lekker zitten en vraag naar de kaart voor de culinaire Bruin Kafee gerechten. Bij genoeg consumpties is er een mogelijkheid tot een gratis lekker hapje, exclusief voor de Omnia-leden!

Naar de website

Inschrijven