Commissies

Op deze pagina worden de commissies van Omnia Bèta voorgesteld, wil jij graag lid worden van een van deze commissies? Stuur een mail naar secretaris@omniabeta.nl!

Activiteitencommissie

Een van de belangrijkste commissies van de vereniging. De activiteitencommissie zit achter het organiseren van al onze activiteiten!

De activiteitencommissie komt wekelijks bij elkaar om te vergaderen, in deze vergaderingen zorgen ze dat alle activiteiten van de vereniging tip top georganiseerd worden.

De Activiteitencommissie is een geweldige kans om organisatorische vaardigheden te leren en om te leren hoe je gastlessen, sprekers en feesten organiseert. Al om al; een goede ervaring en een excellente toevoeging aan je CV!

PR commissie

Een activiteitencommissie zou natuurlijk niets zijn als niemand weet wat de activiteiten ook daadwerkelijk gebeuren. De PR commissie houdt zich bezig met het promoten van al onze activiteiten. Ben jij creatief, sociaal en goed in werken met een team? Dan is de PR commissie iets voor jou!

Website-Innovatie commissie

Met meer dan 3 computers, 2 leden, een budget van meer dan 3,50 en pure wilskracht creëert de WIC de website en alle andere IC-gerelateerde zaken van de vereniging. Bewapend met een keyboard, een verse mountain dew en filezilla spendeert deze commissie 18 uur per dag met het kijken naar Phineas en Ferb en het controleren of de nieuwe ICT-inator ook iets is voor Omnia Beta

Heb jij kennis van HTML, PHP, CSS, Java, C, PHP of Shakespeare stuur ons dan een mail. Je bent meer dan welkom!

Kas controle commissie

Wil je graag de vereniging helpen met het controleren van de uitgaven? Wil jij ervoor zorgen dat Femke de penningmeesteres niet meerdere keren per jaar de verkeerde rekening gebruikt of de pinpas kwijtraakt? Heb jij kennis van financiën? We kunnen je talent goed gebruiken! Kom bij de Kasco!

Raad van Advies

De raad van advies is een orgaan die advies levert aan het huidige bestuur. Ben jij een ex-bestuurslid wie dit aanspreekt? Kom dan bij de RvA!

Inschrijven