Agenda

Omnia Beta-activiteiten

Maandag 08 Nov - Welkomstborrel (Thema!)
Maak kennis met de vereniging en alle leden aan de hand van een drankje en veel gezelligheid! Iedereen is welkom bij de welkomstborrel, dus ook niet-leden. Verkleed je als iets wat begint met de eerste letter van je naam! Bijvoorbeeld: je naam is Sander en je gaat verkleed als Shrek! Er valt een prijs te winnen voor de beste outfit, dus haal alles uit de kast!

Locatie: L!VE Pianobar Tilburg
Tijd: 19:00
Entree: € Gratis
Vrijdag 19 Nov - Nieuwe-leden spelletjesavond
Op deze avond kunnen de nieuwe leden (eerste- en tweedejaarsleden) kennismaken met de vereniging. De nieuwe leden zullen eerst elkaar leren kennen aan de hand van spelletjes. Om 21:00 kunnen ook de huidige leden aansluiten en zullen we gezamenlijk gaan stappen!

Locatie: Bruin Kafee
Tijd: 19:00
Entree: € Gratis

Maandag 29 Nov - Halloweenparty!
Kom griezelen op deze griezelavond! Durf jij te raden wat er in de mysterieuze grabbeldoos zit?? Verkleed je zo eng mogelijk, er zal een prijs gegeven worden aan de beste outfit!

Locatie: L!VE Pianobar Tilburg
Tijd: 19:00
Entree: € Gratis

Externe activiteiten

09-11-2021 - Vrijheid van meningsuiting in het onderwijs
Dit event, georganiseerd door FLOT speelt in op relevante thema’s waar je als docent mee in aanraking kan komen. Het programma bevat lezingen, workshops en bovendien krijg je een maaltijd! Aanmelden is mogelijk t/m 2 november. Kijk op de FLOT website bij 'Agenda' voor meer informatie!

Locatie: Fontys Stappegoor Tilburg P1 D1.01 en D1.04
Begintijd: 15:30-21:00
Entree: € 15
27-11-2021 - Open dag Fontys
Deze dag zullen ook wij als Omnia te vinden zijn binnen P1! Kom dus vooral langs met je broertje/zusje/vriend(in) die interesse heeft in een FLOT Bèta studie! Let op: je moet je inschrijven op een tijdslot!

Locatie: Fontys Tilburg
Begintijd: 10:30-17:00
Entree: € Gratis

Inschrijven