Agenda

Omnia Beta-activiteiten

Maandag 06 Dec - Be Lief lezing - Een moeilijke leerling of een leerling die het moeilijk heeft?
Ben jij een toekomstig docent en wil jij jouw leerlingen beter begrijpen? Wil jij weten hoe jij kan bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen en hoe jij jouw leerling goed kan begeleiden tijdens hun tijd op de middelbare school? Kom dan naar de Omnia lezing over de opvoeding en ontwikkeling van leerlingen op de middelbare school! Deze lezing wordt verzorgd door Be Lief coaching.

Locatie: Fontys P1 of online
Tijd: 19:00
Entree: € 0
Niet leden: € 2

Maandag 13 Dec - Hoe ga je om met gender- en seksuele diversiteit in je toekomstige beroep?
Ga samen met ons op zoek naar antwoorden op deze vraag. Een inleiding zal worden verzorgd door School en Veiligheid. Kijk alvast op gendi.nl voor meer informatie en inspiratie.

Georganiseerd i.s.m. de Fontys Pride Community. Bezoek hier hun pagina.

Ook zijn we op zoek naar collegas en studenten die een inhoudelijke bijdrage willen leveren aan het programma. Heb je bij dit thema een workshop in gedachten, een casus die je aan de groep zou willen voorleggen, een column die je wilt voorlezen of iets anders... laat het weten!

! Inschrijven doe je via deze link.

Locatie: Online
Tijd: 16:00
Entree: € 0

Externe activiteiten

27-11-2021 - Open dag Fontys
Deze dag zullen ook wij als Omnia te vinden zijn binnen P1! Kom dus vooral langs met je broertje/zusje/vriend(in) die interesse heeft in een FLOT Bèta studie! Let op: je moet je inschrijven op een tijdslot!

Locatie: Fontys Tilburg
Begintijd: 10:30-17:00
Entree: € Gratis

Inschrijven